Let's Kickstart!

Deze begeleiding is ideaal voor de coach die zijn zaak even een boost wil geven en/of wil weten of hij/zij op het juiste spoor zit.

Tijdens deze begeleiding krijg je 4u zoom calls met jouw persoonlijke mentor en staat jouw mentor gedurende de hele kickstarter ter beschikking voor al jouw vragen.

Daarnaast krijg je wekelijks opdrachten en daarbijbehorende templates en tools die je zullen helpen je zaak een enorme boost te geven.

Onze kickstarter is ons meest succesvolle programma, alle coaches zijn hier enorm enthousiast over.

Check hun enthousiasme onderaan deze pagina.

01.

4u zoom calls

Elke week wordt er & zoom call van 1u ingepland met jouw persoonlijke mentor. Tijdens deze call bespreken we jouw zaak en krijg je opdrachten mee die ervoor zorgen dat jouw zaak in snel tempo een groeispurt krijgt.

02.

Persoonlijke mentor

Je hebt gedurende 30 dagen een persoonlijke mentor ter beschikking. Niet enkel tijdens de zoom calls, ook daarnaast kan je je vragen stellen

03.

Templates & Tools

Voor de opdrachten heb je templates en tools nodig. Deze staan allemaal voor jou ter beschikking. Ook de desbetreffende webinars die je zal moeten bekijken zijn voor jou beschikbaar.

04.

Toegang tot mentorship lab

Ons mentorship lab is een bibliotheek vol webinars en templates, die wekelijks groeit. Tijdens de kickstarter krijg jij toegang tot enkele topics binnenin ons mentorship lab.

05.

Facebook group Community

Heb je vragen dan heb je naast de directe toegang tot jouw mentor ook toegang tot onze Facebook groep waar al de coaches samenwerken om hun zaak te doen groeien.

Wat coaches over de PTB Kickstarter zeggen

Testimonials

Het PTB Kickstarter is ons meest succesvolle programma.
Onze coaches zijn super tevreden en dat kan je hieronder merken!

Een paar weken geleden volgde ik de kickstarter van Ken zijn nieuwe mentorship programma.
Ik wist al uit het verleden dat ken iemand is met veel ervaring en kennis van zaken dus dat dit zeker een grote meerwaarde ging zijn.
Zo bleek het ook je krijgt heel veel waarde voor je geld en je kan alle tips en tricks direct toepassen op je zaak wat er voor zorgt dat je op alle vlakken vooruit gaat.

Gerichte informatie aangepast aan de noden van jouw onderneming een sterke aanrader voor elke pt die naar een hoger level wil! 🚀

245675900_2978287529097412_3684664755035109607_n
Francis DW

Personal Trainer

Ik ben al enkele jaren actief als personal trainer en heb toch nog veel tips meegekregen tijdens de kickstarter. Ken laat je nadenken over je visie/missie en werkt hiervoor samen een plan uit om verder te groeien.

Door middel van enkele automatiseringen en optimalisaties kan ik mijn klanten nu sneller en efficiënter opvolgen.

Zeker een aanrader!

121180804_10221334356940069_577328131083477878_n
Thomas J

Personal Trainer