Personal Training
Mentorship

We helpen Personal Trainers om de gezondheid van hun zaak, alsook die van zichzelf, op het hoogst mogelijke niveau te brengen!

PTB Coach | Mentor

We zijn enorm benieuwd naar jouw verhaal, en hoe jij in de branche terechtgekomen bent. We weten dat je het mogelijk heel druk hebt om je zaak te runnen en al je klanten te helpen, waardoor je bijna geen tijd meer hebt voor je eigen ontwikkeling op vlak van training, voeding, slaap, energiemanagement en zakelijk management. 

Maak je geen zorgen, we begrijpen dit, en je bent absoluut niet alleen… 

We spreken wekelijks meerdere Personal Trainers die uiteindelijk hun integriteit in vraag stellen, daar ze zelf niet altijd het goede voorbeeld kunnen geven. Enorm veel energie gaat naar coaching en het onderhouden van administratieve zaken, en vaak blijft er dus weinig tot geen tijd meer over voor hun eigen gezondheid, hun eigen training, voeding, zelfontwikkeling en stress management. 

Ze werken constant in hun zaak, en heel weinig aan hun zaak. 85% van de Personal Trainers stopt na 5 jaar. Jawel, 5 jaar! Burnouts, te weinig omzet, laat staan winst, meer geven dan krijgen, geen tijd voor een sociaal leven of eigen gezin.  

Wij hebben dit zelf ook ervaren. Echter hebben wij dé manier gevonden om dit op te lossen, en hebben dit het voorbije jaar ook bewezen door meerdere Personal Trainers te helpen hun zaak te verbeteren en succesvol te maken. En dit in combinatie met een gezonder lichaam, een betere lifestyle, en meer tijd voor vrienden en familie.

Heb je interesse om te kijken hoe wij jou gaan helpen?

DE COACH VOOR JEZELF EN JOUW BUSINESS

PTB Mentor

Je weet waarschijnlijk exact wat je zou moeten doen, maar je hebt geen tijd en energie om een duidelijke planning of strategie op te maken. Ook is er niet echt iemand om verantwoording aan te moeten afleggen. Er zit ongetwijfeld een betere versie verscholen in jezelf! 

Klinkt dit herkenbaar, dan ben je op de correcte plek. 

Vooraleer je verder gaat, laat ons eerst enkele vragen stellen: 

Welke prioriteit scoort je lichaamssamenstelling, gezondheid en prestatie momenteel op schaal van 1 tot 10? (1 = laagste, 10 = hoogste prioriteit)
Is je huidige voorkomen en mindset een meerwaarde of eerder een aandachtspunt in je PT-zaak? (1 = aandachtspunt, 10 = meerwaarde)
Leer je momenteel maandelijks bij, ter ontwikkeling van jezelf én je zaak? (1 = er is geen nood om mezelf te verbeteren, 10 = ik neem dagelijks actie) 
Welke score krijgt je zelfzekerheid momenteel met hoe je eruit ziet, en hoe je jezelf voelt? (1 = ik durf het eigenlijk niet onder ogen te zien, 10 = through the roof)

 Terwijl je tijd neemt voor deze vragen een score te geven, scroll dan even verder en ontdek of dit een match wordt. 

Onze coaching is voor :

 • Personal Trainers met integriteit. Zij die doen wat ze zeggen dat ze gaan doen. 
 • Personal Trainers die zelfzekerder willen zijn in wat ze doen en de beste versie van zichzelf willen zijn voor zichzelf en hun klanten. 
 • Personal Trainers die zelf de verantwoordelijkheid willen nemen en dragen en aan de hoogst mogelijke standaard willen voldoen. 
 • Personal Trainers die al hun tijd besteden aan hun klanten, en niet genoeg voor zichzelf zorgen. 
 • Personal Trainers die een ondersteunende community van Trainers aan hun kant willen welke ervoor zorgen dat ze continu steun en hulp krijgen, en hun zaak vooruit helpen. 
 • Personal Trainers die willen leren van 35 jaar ervaring, in plaats van alles de harde weg te ervaren met meer downs dan ups. 

Onze coaching is niet voor 

 • Personal Trainers die hun kennis of wins niet willen delen. 
 • Personal Trainers die alleen in bijberoep willen blijven werken.
 • Personal Trainers die zich niet willen engageren om AAN hun zaak willen werken.
 • Personal Trainers die het oké vinden om gemiddeld te zijn en zich niet te onderscheiden van de rest.

   

Op basis van deze informatie zou je een duidelijk beeld moeten hebben of je je lichaam en je zaak naar een hoger niveau wil brengen, en je wil aansluiten bij één van de krachtigste Personal Trainer Communities van de BeNeLux. 

 

De levensduur van je gezondheid en je zaak zullen enorm beperkt zijn als je geen actie neemt. En indien jij degene bent die dit aan het lezen is, wil dit zeggen dat jij de Personal Trainer bent die wel actie wil nemen! 

 

Als je: 

 • Iemand achter jou wil hebben die je standaard hoger legt dan degene die je momenteel jezelf oplegt. 
 • Zowel jezelf als je Personal Training zaak wil verbeteren, zowel de kwaliteit, resultaten en service, en dus impact wil maken.
 • Weet wat je moet doen, maar je ontbreekt iemand om verantwoording tegenover af te leggen, iemand die je gidst en steunt doorheen het proces. 
 • Je gelooft in de kracht van coaching, en dus ook om gecoacht te worden. 
 • Je kennis en resultaten sneller wil behalen, maar niet op eigen houtje. 

Indien je ‘ja’ antwoordde op één of meerdere punten, dan ben jij de juiste match!